Cere oferta Cere oferte
Vacante

El Greco Hotel (Salonic)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere El Greco Hotel (Salonic), Salonic, Grecia

Locatie
Salonic, aproape de gara si Piata Democratiei, la 10 minute de mers de Piata Aristotel, la 15 km de aeroportul "Macedonia" Salonic.
Recomandari
Situat în inima orasului, la 5 minute de mers pe jos de port si renumita zona, Ladadika cu numeroase restaurante si cafenele, este un hotel decorat in culori calde.


Descriere camere
Capacitate cazare Toate 90 camere: Sgls (~ 16 mp), Dbls (~ 22 mp), Trpls (~ 25 mp), Familyrooms.Facilitati camera :  aer conditionat, TV prin satelit, mini-frigider, telefon, acces la internet Wi-Fi (gratuit), baie / dus, sistem de inchidere electronic. Camere duble cu vedere la strada principala, baie - cada. Camerele single si triple cu cabina de dus. Camera de familie - 2 camere duble sau 1 single si 1 camera dubla (camere interconectate) Tip de pat suplimentar - standard. Camere pentru fumatori.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.