Cere oferta Cere oferte
Vacante

Egnatia Palace (Salonic)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Egnatia Palace (Salonic), Salonic, Grecia

Descriere: Egnatia Palace este un hotel de 4 stele care dispune de toate avantajele unui city hotel in centrul acestuia, oferind totodata comforturile unui spa resort. Hotelul se afla la intersecia strazilor Egnatia i Mitropoliti Ghenadiu, in centrul Thesalonikului intr-unul dintre cele mai frumoase cladiri in stil art deco, a deceniului 30. Si deoarece Thesalonikul este un oras plin de viata, merita sa il cercetati sa luati habar de tavernele, uzeriile, cafenelele si desihur magazinele lui. Savurati cafeaua dumneavoastra i plimbarea dumneavoastra pe litoralul din Thesaloniki care are vederea spre golful Thermaiku i Turnul Alb.
Localizare: Egnatia Palace este situat in centrul orasului Salonic, langa Piata Aristotelous si chiar langa golful Salonic si are vedere la piaa veche din Salonic. Piata romana: 600m, Statia de autobuz Macedonia: 2,5km, Aeroportul Macedonia: 16 km, Gara: 2,1km, Portul: 1,3km, Centrul expozitional international din Thesalonik: 1,7km,Turnul Alb: 1,2km, Kamara: 650m, Universitatea Macedonia: 900m.
Dotari camere: Egnatia Palace ofera cazare cu dotari moderne i facilitai excelente. Exista o varietate de camere confortabile si spatioase, cu facilitati precum aer conditionat, TV prin satelit, uscator de par si minibar.
Facilitati hotel: Oaspeii se pot relaxa intr-o sauna sau pot vizita centrul de spa i wellness al hotelului, care include baie de aburi, sauna i canapele incalzite. Personalul amabil ofera asistena nonstop la recepie i poate aranja inchirieri auto. Hotelul are o sala i o gradina pe acoperi, care este ideala pentru gazduirea de conferine, intalniri i evenimente speciale. Putei beneficia de acces uor la locuri precum biserica bizantina a Sf. Dimitrios i baile turceti de aburi. Savurai o cafea delicioasa langa Turnul Alb sau mergei direct la zona golfului.
Tip masa: mic dejun
Website: www.egnatiapalace.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.