Cere oferta Cere oferte
Vacante

Davitel The Tobacco Hotel (Salonic)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Davitel The Tobacco Hotel (Salonic), Salonic, Grecia

Locatie
Situat in centrul orasului Salonic, aproape de Biserica Sf. Dimitrie, la 15 km de aeroportul "Macedonia".
Recomandari
Noul hotel elegant este situat intr-o cladire veche si este complet renovat. Situat in apropierea Bisericii Sf. Dumitru, hotelul are interioare elegante, camere si apartamente confortabile, un bar, acces la internet, o sala de sedinte, servicii de prima clasa. Perfect pentru un sejur confortabil in apropiere de centrul orasului, cat si pentru calatorii de afaceri.


Descriere camere
Total 57 camere: DoubleRooms, JuniorSuites, Suites.Facilitati camera : aer conditionat, incalzire, TV (prin satelit si canale cu plata), telefon cu linie directa, acces la internet Wi-Fi gratuit, mini-bar (contra cost), seif, baie / cabina de dus, uscator de par, acces internet.Tip de pat suplimentar - standard.Camere pentru fumatori.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.