Cere oferta Cere oferte
Vacante

Capsis Hotel (Salonic)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Capsis Hotel (Salonic), Salonic, Grecia

Localizare:
Hotelul Capsis este renovat recent si este situat in centrul orasului Salonic, la 900 de metri de piata centrala a orasului. Acesta ofera camere cu Wi-Fi gratuit si acces gratuit la facilitatile de fitness si la salile de conferinte.
Litoralul orasului, cu restaurantele si cafenelele sale, se afla la cativa pasi de Hotelul Capsis. Centrul International de Expozitii este situat la 10 minute de mers cu masina, iar aeroportul se afla la 25 de minute de mers cu masina. Acest hotel certificat ecologic a fost conceput cu grija, pentru a permite accesul si deplasarea persoanelor cu nevoi speciale.

Facilitati camere:
Hotelul Capsis Thessaloniki ofera o varietate de camere, toate cu minibar si baie privata cu uscator de par. Este disponibil room service nonstop.

Facilitati hotel:
Hotelul Capsis Thessaloniki are sali de conferinte bine utilate, cu acces gratuit la internet. La un cost suplimentar este disponibila o parcare subterana supravegheata.
Oaspetii pot savura bauturi in barul All Day Bar, situat in cladirea principala, precum si la barul de langa piscina, aflat in gradina de pe acoperis. De asemenea, proprietatea serveste in fiecare zi un mic dejun grecesc cu produse locale si un mic dejun american tip bufet.

http://www.capsishotels.gr/thessaloniki

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.