Cere oferta Cere oferte
Vacante

Capsis (Salonic)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Capsis (Salonic), Salonic, Grecia

Descriere: Hotelul Capsis este renovat recent i este situat in centrul oraului Salonic, la 900 de metri de piaa centrala a oraului. Acest hotel certificat ecologic a fost conceput cu grija, pentru a permite accesul i deplasarea persoanelor cu nevoi speciale.
Localizare: Litoralul oraului, cu restaurantele i cafenelele sale, se afla la caiva pai de Hotelul Capsis. Centrul Internaional de Expoziii este situat la 10 minute de mers cu maina, iar aeroportul se afla la 25 de minute de mers cu maina.
Dotari camere: Hotelul Capsis Thessaloniki ofera o varietate de camere, toate cu minibar, i baie privata cu uscator de par. Este disponibil room service nonstop. Acesta ofera camere cu Wi-Fi gratuit i acces gratuit la facilitaile de fitness i la salile de conferine.
Facilitati hotel: Hotelul Capsis Thessaloniki are sali de conferine bine utilate, cu acces gratuit la internet. La un cost suplimentar este disponibila o parcare subterana supravegheata. Oaspeii pot savura bauturi in barul All Day Bar, situat in cladirea principala, precum i la barul de langa piscina, aflat in gradina de pe acoperi. De asemenea, proprietatea servete in fiecare zi un mic dejun grecesc cu produse locale i un mic dejun american tip bufet.
Tip masa: mic dejun
Website: www.capsishotel.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.