Cere oferta Cere oferte
Vacante

A.D. Imperial Palace

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere A.D. Imperial Palace, Salonic, Grecia

Descriere: A.D. Imperial Palace este situat in inima centrului istoric si comercial din Salonic si beneficiaza de o asezare convenabila, in apropiere de cele mai importante monumente si locuri de divertisment ale orasului.
Localizare: Biserica Agios Dimitrios si biserica catolica Sf. Pavel, precum si bulevardul Aristotelous si renumita zona Ladadika se afla la distanta de 5 minute de mers pe jos.
Dotari camere: Hotelul este renovat si ofera camere de tip boutique, fiecare prezentand un decor unic in stil victorian. Toate camerele beneficiaza de acces gratuit la internet wireless si au televizor LED.
Facilitati hotel: receptie 24h, restaurant, room service, spalatorie, cafe bar, lift, sali de conferinta
Tip masa: mic dejun
Website: http://www.ad-imperial-hotel.gr/en/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.