Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Le Yaca

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Le Yaca, Saint Tropez, Franta

Situat la poalele Cetății și avand o curte interioară cu grădină, Le Yaca Saint-Tropez oferă cazare la hotel in Saint-Tropez. Oaspeții se pot bucura de piscina in aer liber, amplasată intr-o grădină cu flori.

Fiecare cameră de la acest hotel este dotată cu aer condiționat și este dotată cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD player. Unitățile selectate au zonă de relaxare. Camerele au vedere la mare, grădină, sat sau piscină. Fiecare cameră are baie privată și minibar. Pentru confortul dumneavoastră, veți găsi halate de baie și papuci.

Oaspeții se pot bucura de restaurantul gastronomic italian și barul din incintă. La proprietate veți găsi o recepție deschisă nonstop. Hotelul oferă, de asemenea, inchiriere de biciclete și mașini.

Proprietatea se află la 3 minute de mers pe jos de Place des Lices și de portul St Tropez. Plajele Pampalonne sunt la 10 minute de mers cu mașina. Cannes este la 44 km de Le Yaca Saint-Tropez, iar Saint-Raphaël se află la 20 km de proprietate. Aeroportul Nice Cote d'Azur este la 100 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Le Yaca, Saint Tropez, Franta