Cere oferta Cere oferte
Vacante

PENSIUNEA LACRAMIOARA

Destinații în România
 | 
Paște în România
 | 
Vacanțe în România pentru familii cu copii
 | 
Maramureș

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA LACRAMIOARA, Sacel, Romania

INFORMATII GENERALE

Situata in Maramuresul Istoric, in localitatea Sacel, departe de vacarmul urban, in unul dintre cele mai importante centre turistice ale Romaniei, oferind confort si dotari de clasa, dar in acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii, Pensiunea Lacramioara satisface cele mai exigente pretentii.
Ospitalitatea specifica locului, bucataria traditionala, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor va vor face sa reveniti cu placere.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Cu o capacitate de 66 de locuri de cazare, Pensiunea Lacramioara pune la dispozitia oaspetilor sai apartamente, camere cu unu sau doua paturi duble, doua sali pentru servirea mesei, doua terase deschise, piscina interioara incalzita, ciubar cu apa sarata incalzita, sauna, sala de recreere, iar pentru cei dornici de aventura exista posibilitatea organizarii unor excursii cu sania sau caruta in Muntii Rodnei la Izorul Albastru al Izei..
Preparatele cu specific traditional romanesc sunt gatite aproape in exclusivitate folosind produse din fermele taranesti din localitate.


FACILITATI UNITATE
Pensiunea Lacramioara pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: doua sali de mese cu capacitati de 32 si respectiv 50 locuri si doua terase deschise cu o capacitate totala de 90 locuri, o sala de evenimente cu o capacitate de 500 locuri, sala de recreere (biliard, tenis de masa), piscina interioara incalzita, ciubar cu apa sarata incalzita / rece, sauna, lac cu pesti si un calut ponei pentru deliciul copiilor, parc pentru copii cu locuri de joaca, parcare proprie securizata cu o capacitate maxima de 40 locuri, gratar exterior, loc pentru ceaun si cuptor de paine.

DESCRIERE CAMERE
Pensiunea Lacramioara este o locatie unica atat pentru pentru relaxarea cat si pentru evenimentele dumneavoastra. Se organizeaza nunti, botezuri, zile onomastice, majorate, team building-uri sau tabere scolare.
Structura unitatii de cazare
Corp cladire A
5 camere matrimoniale (1 pat matrimonial)
2 camere duble matrimoniale (2 paturi matrimoniale)
3 apartamente (2 paturi matrimoniale)
Camerele sunt dotate cu baie cu cabina dus si CaTV


Corp cladire B
3 camere twin (2 paturi single)
10 camere triple (1 pat dublu + 1 pat single)
Camerele sunt dotate cu baie cu cabina dus si CaTV


Locatia dispune de o piscina interioara incalzita, in conditii de temperatura controlata pentru un confort permanent, indiferent de conditiile atmosferice. Alaturi de piscina incalzita, oaspetii pensiunii Lacramioara se mai pot delecta cu o sedinta in ciubarul cu apa sarata (slatina), recunoscuta pentru numeroasele beneficii aduse organismului uman. Sauna, face si ea parte din posibilitatile de relaxare.



Traditii frumoase, confort, atmosfera de sarbatoare, iata de ce Pensiunea Lacramioara este cea mai reusita alegere, pe care o puteti face.
Pensiunea Lacramioara dispune de o sala pentru evenimente cu o capacitate de peste 500 locuri, un interior modern imbinat cu traditional, bucatarie traditionala si deservire profesionista, parcare privata, curte interioara incapatoare cu mult spatiu verde si un lac cu pesti.


Nu se accepta animale de companie!
In incinta pensiunii nu se accepta bauturi/produse alimentare aduse din exterior!

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente PENSIUNEA LACRAMIOARA, Sacel, Romania

Pot achizitiona sejurul la PENSIUNEA LACRAMIOARA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la PENSIUNEA LACRAMIOARA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la PENSIUNEA LACRAMIOARA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la PENSIUNEA LACRAMIOARA?

La Pensiunea Lacramioara din Sacel, check-in-ul se face pana cel tarziu la ora 14:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

PENSIUNEA LACRAMIOARA este potrivita pentru copii?

Desigur, familiile cu copii sunt binevenite.

PENSIUNEA LACRAMIOARA accepta animale de companie?

Nu, politica pensiunii nu perimite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la PENSIUNEA LACRAMIOARA?

Printre principalele facilitati se numara piscina interioara incalzita, ciubar cu apa sarata, sauna, restaurant, o sala de evenimente cu o capacitate de 500 locuri.

Exista optiunea de all inclusive la PENSIUNEA LACRAMIOARA?

Nu exista optiunea de all inclusive la Pensiunea Lacramioara ;din Sacel, insa poti achizitiona sejururi in regim de mic dejun, demipensiune si pensiune completa. Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu.

Exista parcare privata la PENSIUNEA LACRAMIOARA?

 ;Pensiunea Lacramioara are o parcare proprie securizata cu o capacitate maxima de 40 locuri.

Locatie PENSIUNEA LACRAMIOARA, Sacel, Romania