Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hermannstadt House Sibiu

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hermannstadt House Sibiu, Sibiu, Romania

Hermannstadt House este situată în centrul istoric al orașului Sibiu, la doar 350 de metri de Turnul Sfatului. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Această proprietate are design cu elemente rustice și decor modern. Hermannstadt House are decor în nuanțe de culori calde, tavan original cu grinzi, mobilier din lemn și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Patul king-size este fabricat din lemn de arbore de cauciuc.

Chicineta este dotată cu un cuptor cu microunde, plită electrică și mașină de spălat. De asemenea, se oferă ceai și cafea din partea casei. Se asigură și articole de toaletă gratuite.

Hermannstadt House oferă un serviciu de transfer la/de la aeroport, la cerere. În fața clădirii există o parcare gratuită cu supraveghere video.

Piața Mare este la 300 de metri. Aeroportul Internaţional din Sibiu este situat la 4,7 km de proprietate.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sibiu, conform comentariilor independente.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.