Vacante

SMARTLINE COSMOPOLITAN

4 stele

   Ixia, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SMARTLINE COSMOPOLITAN, Ixia, Grecia

Bine 7.8 Booking.com Hotelul este construit pe o colina cu grădini frumos amenajate, vis-a-vis de plaja, cu o vedere panoramica spre golful Trianda din Ixia si combină calitatea serviciilor cu confortul si cu ospitalitatea tradițională grecească.Localizare:
Hotelul Smartline Cosmopolitan este situat In Ixia, la 50 m de plaja, 14km distanta de aeroport si aprox. 3.5km de centrul orasului Rodos.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.