Cere oferta Cere oferte
Vacante

Manousos

3 stele

   Rhodes, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Manousos, Rhodes, Grecia

Localizare: aproape de centrul orasului Rodos, la 100 m distanta de plaja, la 15 km de aeroport.
Durata transfer: intre 20 si 40 minute.
Caracteristici hotel: 124 camere, bar, restaurant, internet (cu plata), piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele la piscina gratuit. Pentru sezlonguri si umbrele pe plaja se plateste suplimentar. Clasificarea oficiala a hotelului in Grecia: 3*.
Camerele sunt echipate cu: baie, balcon, aer conditionat, uscator de par, telefon, TV satelit, frigider, seif (cu plata).
Masa: mic dejun.
Opinia noastra: hotel bine localizat, aproape de plaja si de centrul orasului Rodos. Clasificarea tour operatorului: 3*.
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
www.manousoshotel.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.