Cere oferta Cere oferte
Vacante

Ladiko

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ladiko, Ladiko, Grecia

Descriere: Hotelul Ladiko de 3 stele, este localizat in zona linistita Ladiko si consta in 5 cladiri, Este ideal pentru familiile cu copii.Localizare: Este situat in Ladiko, la 150 m de plaja, la 300 m de celebrul golf Anthony Quinn, la 3 km de orasul cosmopolit Faliraki si de terenul de golf cu 18 gauri Afandou, la 20 km de aeroport si la 17 km de capitala insulei.
Dotari camere: Cele 42 de camere sunt de 6 categorii: camere duble standard cu uz de singla cu vedere la gradina (la parter, 25 mp, max 2 pax), camere duble standard cu vedere la gradina (parter, 25 mp, max 3+1 pax), camere duble superioare cu vedere la gradina (parter, 25 mp, max 2+1 pax), camera dubla superioara ( primul etaj, 25 mp, max 2+1).
Toate camerele au aer conditionat (6 euro/zi), wi-fi gratuit, telefon, birou, frigider, fier de calcat, baie cu dus sau cada, uscator, balcon.
Facilitati hotel: 24 de ore receptie, 2 restaurante, bar, seif (cu plata), wi-fi gratuit in toate zonele publice, camera pt bagaje, biblioteca, magazin de suveniruri, facilitati pentru conferinte, inchirieri de masini si biciclete, parking, loc de joaca.Activitati: tenis de masa, centru spa cu plata (masaj, fitness, tratamente de infrumusetare).
Clasificarea oficiala: 3*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina Web: http://www.ladikohotel.gr/home/en

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.