Vacante

Argo Hotel (adults only, peste 13 ani)

2 stele

   Faliraki

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Argo Hotel (adults only, peste 13 ani), Faliraki, Grecia

Locatie
In statiunea Faliraki, la 13 km de orașul Rodos, la 14 km de aeroportul Diagoras. La 1 km distanta de parcul acvatic.La mica distanta de restaurante, baruri, magazine (3-5 minute de mers pe jos).
Recomandari
Terasă confortabilă, piscină exterioara, locație convenabilă, camere confortabile, internet, bar, servicii de înaltă calitate.


Descriere camere
Total 43 camere: Doubles for Sgl, Doubles GV / PV (~ 20 mp).facilitati camere: aer condiționat (contra cost), seif (contra cost), TV prin satelit, internet Wi-Fi gratuit, mini-frigider, cadă / duș, uscător de păr, balcon / terasă.Double GV/PV: Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Tipul patului suplimentar - standard / înclinat.Curățarea camerelor - de 3 ori pe săptămână, schimbarea lenjeriei de pat - de 2 ori pe săptămână. 


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.