Cere oferta Cere oferte
Vacante

NYMPHA HOTEL RIVIERA

4 stele

   Riviera, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NYMPHA HOTEL RIVIERA, Riviera, Bulgaria

LOCALIZARE: situat langa hotel Imperial, langa plaja Riviera, in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur

CAPACITATE: 71 de camere

FACILITATI CAMERE: Camerele duble cu vedere la parc au aproximativ 18 mp si dispun de: balcon, mobilier confortabil, aer conditionat centralizat, mini bar, TV prin satelit,baie cu dus , acces la internet wireless ( contra cost ), 2 paturi twin sau 1 pat dublu , nu au posibilitatea de pat suplimentar. Camerele duble cu vedere la mare au aproximativ 22 mp si in plus au posibilitatea de pat suplimentar. Apartamentel cu 1 dormitory au aproximativ 40 de mp.

All Inclusive: Toate mesele in regim bufet suedez in restaurant: mic dejun - 07.30 -10.00; pranz - 12.30 -14.30; cina - 18.30 -21.00; la lobby bar: cafea, ceai si bauturi locale (cu exceptia sucurilor fresh) - 10.00 a 17.00 ; Salate, sandwiches - 11.30- 17.00
Bauturi incluse in pret : bauturi alcoolice si nealcoolice locale (cu exceptia sucurilor fresh ): in timpul pranzului si a cinei in cadrul restaurantului; la lobby bar - 10.00 - 23.00
Sevicii incluse in pret: : tenis de masa, pedalo (iunie-septembrie - doar cu rezervare in avans), volei pe plaja, darts, boccia Pe perioada sejurului turistii vor primi o bratara de plastic.


Info parcare: pt sejur 1- 6 nopti - parcarea costa 5 euro/masina/ zi, pentru sejur mai mare de 6 nopti parcarea este gratuita ( in limita locurilor disponibile )

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie NYMPHA HOTEL RIVIERA, Riviera, Bulgaria