Vacante

Paralia Beach Boutique Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Paralia Beach Boutique Hotel, Paralia Katerini, Grecia

Scor Booking:9.6 Exceptional Hotelul Paralia Beach Boutique este situat in Paralia Katerinis, Grecia, la cativa pasi de plaja. Ofera camere cu vedere spre mare, bar si terasa. Este recomandat atat cuplurilor, cat si familiilor. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Proprietatea se afla in Paralia Katerinis, Grecia, la aproximativ 70 de km de Aeroportul International Makedonia din Salonic. Paralia este renumita pentru numeroasele taverne, cafenele si cluburi de noapte. La 20 km distanta se afla singurul centru de ski din regiune in satul Elatohori. Thessaloniki se afla la 70 km distanta fata de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul este construit in centrul plajei Katerini, langa biserica Fotini si a fost renovat recent. Acesta dispune de receptie, cafe bar, aer conditionat, lift, centru de printare, room service, produse de ingrijire personala.

Facilitati camere

Hotelul are 23 camere de lux cu un decor elegant, utilate pentru a satisface nevoile turistilor. Camerele dispun de aer conditionat, telefon, televizor cu ecran plat, uscator e par, Wi-Fi gratuit, frigider, seif, balcon privat. Camerele pot avea vedere la Marea Egee sau la muntele Olimp.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Paralia Beach Boutique Hotel, Paralia Katerini, Grecia