Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Olympus


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Mediterranean Olympus, Litochorou

Booking - 8.2 Foarte bine Mediterranean Olympus imbina stralucirea trecutului cu modernitatea, fiecare camera fiind decorata cu atentie la detalii pentru a oferi confort turistilor. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare
Hotelul este situat in Litochoro, o localitate de la poalele muntelui Olimp. Se afla la 5 km distanta de coasta golfului Thermaic, 91 km distanta fata de Thessaloniki, 110 km departare de aeroportul Thessaloniki, 24 km departare de Katerini, 5 km departare de situl arheologic din Dion, 70 km departare de situl arheologic din Vergina, 60 km departare de resortul de ski din Elatochori.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie Mediterranean Olympus, Litochorou