Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Kouros, Paralia Katerini, Grecia

Locatie
Paralia Katerini, la 85 km de Aeroportul „Makedonia”, la 70 km de Salonic. Situat pe a treia linie de la mare, cu vedere spre plaja. 
Recomandari
Mic hotel confortabil. Stil simplu, servicii de calitate, un bar, internet. Ideal pentru o vacanta economica.


Descriere camere
Total 14 camere (~ 16-18 metri patrati): Single Rooms, Double Rooms, Triple Rooms.Facilitati camere: aer condiționat, TV prin satelit, telefon, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (gratuit), frigider, duș, uscător de păr, balcon.Double Room 2 paturi de o persoană sau un pat dublu.Triple Room Pat matrimonial și pat individual.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână. 


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.