Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Korali Hotel, Paralia Katerini

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Korali Hotel, Paralia Katerini, Paralia Katerini, Grecia

Localizarea unitatii de cazare
Hotelul Korali** este situat in nordul statiunii Paralia, la 50 de metri de plaja. De asemenea hotelul se afla la 7 kilometri de orasul Katerini, la 25 de kilometri de orasul Dion, 30 de kilometri de Olimp si 70 de kilometru de Salonic.

Descrierea unitatii de cazare
Hotelul Korali** din Paralia Katerini, de pe Riveira Olimpului, este deschis tot timpul anului si ofera conditii bune de cazare si facilitati diverse, la preturi accesibile.
Conditii de cazare
Hotelul ofera cazare in 18 camere confortabile, de diferite categorii:
camere single
camere duble
camere triple.
Toate camerele au in dotare: aer conditionat, incalzire, TV satelit, telefon, frigider, room service, seif, uscator de par, grup sanitar propriu cu dus sau cada, podea placata cu gresie si balcon. Camerele au vedere la mare, la gradina sau spre statiune.

Servicii si Facilitati Hotel
Hotelul dispune de:
restaurant, bar, cafe-bar, salon de mic dejun
gradina
salon de recreere cu TV
receptie deschisa 24 de ore
seif (gratuit)
internet WiFi in tot hotelul (gratuit)
room service
spatiu pentru depozitarea bagajelor
parcare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.