Vacante

Dion Palace Beauty & Spa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Dion Palace Beauty & Spa, Litochoro, Grecia

Locatie
Situat in statiunea Gritsa (Limani – Litohoro), la 7 km de statiunea Litohoro, la 10 km de statiunea Leptokaria, la 17 km de statiunea Katerini, la 20 km de statiunea Paralia Katerini, la 110 km de aeroportul “Makedonia” din Salonic.Hotelul este format dintr-o cladire centrala de doua etaje (fara lift) si bungalow-uri de doua etaje.
Recomandari
Hotel elegant, situat in apropierea renumitei statiuni Litohoro. Pantele vizibile ale Muntelui Olymp reprezinta un magnet pentru iubitorii de plimbari romantice. Hotelul ofera o gama de larga facilitati si spatii verzi, camere confortabile ce dispun de toate facilitatile moderne, restaurante si baruri, piscina, cafenea, sali de conferinta, acces la internet, room service, club pentru copii, divertisment si sport, centru spa de lux. Ideal pentru o vacanta de familie confortabila.


Descriere camere
Total 192 de camere: Singles, Doubles Promo, Classic Doubles LV/PV/SV (~26 mp), Doubles Superior LV/PV/SV (~32 mp), Double Bungalows SF (~32 mp), Bungalows Deluxe Private Pool (~38 mp), Presidential Suite PV/SV (~65 mp), Family Apartments min 4 pax MV/SV (~55-60 mp).Facilitati camere: aer conditionat, TV, telefon, acces la internet Wi-Fi gratuit, mini-frigider, kit pentru cafea/ ceai, seif electronic (gratuit), uscator de par, cada/ dus, halate de baie si papuci, balcon/ terasa.Tip de pat suplimentar - pliant.Double Room - doua paturi de o persoana.Triple Room - doua paturi de o persoana. Pat extensibil pentru a treia persoana (copil, max. 12 ani).Doubles Superior - stil modern, situate la parter si etajul doi. Doua paturi de o persoana, canapea extensibila dubla.Double Bungalows SF - sunt situate in apropiere de plaja. 2 paturi de o persoana.Bungalow Deluxe Private Pool - amplasate separat de cladirea principala. Design modern. Piscina privata in aer liber, cada cu hidromasaj.Family Apartments min 4 pax MV/SV - este format din doua camere duble. Toate camerele dispun de un design modern si sunt recomandate familiilor. Doua bai, doua aparate de aer conditionat, doua televizoare.Presidential Suite - Acces la gradina si piscina. Living, dormitor, pat dublu, canapea, baie cu cada si dus cu hidromasaj, terasa.Servicii zilnice de menaj, schimbare a lenjeriei si a prosoapelor.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.