Vacante

Antique The Hotel

1 stele

   Olympic Beach Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Antique The Hotel, Olympic Beach, Grecia

Scor Booking 8.4 Foarte bine Hotelul Antique este o unitate de cazare recomandata pentru persoanele care dispun de un buget redus si este pet-friendly. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul Antique  este localizat in Olympiaki Akti, la 125 de metri distanta de cea mai apropiata plaja. Acesta se afla la 3.1 km distanta de statiunea Paralia Katerini si 45 km distanta fata de orasul Veria. Aeroportul Salonic se afla la 46 km de hotelul Antique.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de Wi-Fi gratuit, terasa, gradina, camere family, pranz la pachet, spalatorie, room service, aer conditionat, incalzire, camere izolate fonic, canale de televiziune pentru copii. Hotelul mai ofera tururi cu bicicleta, inchiriere biciclete (contra cost).

Facilitati camere

Camerele dispun de dus, televizor, uscator de par, balcon, frigider, toaleta, baie privata, incalzire, dus, podea de marmura, dressing, plita, ustensile pentru bucatarie, prosoape, lenjerie de pat, masa.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Antique The Hotel, Olympic Beach, Grecia