Cere oferta Cere oferte
Vacante

Anais

3 stele

   Korinos, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Anais, Korinos, Grecia

Descriere: Anais, un hotel care prin pozitionarea sa intr-o statiune linistita, ofera odihna si relaxarea cautata de multi turisti. Spatiile comune au fost recent renovate iar piscina si plaja sunt principalele atractii ale acestui hotel.
Tip masa: Mic dejun.
Localizare: Hotelul Anais se gaseste in statiunea Korinos la 8 distanta fata de orasul Katerini, 30 minute distanta fata de orasul Salonic, 40 minute distanta fata de orasul Larisa si 40m distanta fata de plaja nisipoasa a statiunii.
Plaja: Plaja statiunii se gaseste in imediata apropiere a hotelului la 40m distanta.
Dotari camere: Toate camerele la Hotel Anais au: A/C, TV , balcon,incalzire centralizata, frigider, telefon, baie cu dus.
Facilitati: Hotelul Anais pune la dispozitia turistilor receptie, restaurant, beach volei, seif, Wi-Fi, inchirieri auto, exchange, gradina, parcare, piscina cu sectiune pentru copii, snack bar.
Facilitati copii: loc de joaca in aer liber, piscina cu sectiune pentru copii
Clasificare agentie: 3*
Website: http://www.hotel-anais.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.