Cere oferta Cere oferte
Vacante

RODOS PARK SUITES & SPA

5 stele

   Rhodes, Grecia

Paste in strainatate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere RODOS PARK SUITES & SPA, Rhodes, Grecia

Hotelul Rodos Park Suites & Spa va invita sa va lasti fermecati de o lume luxuirianta unde relaxarea si energia pozitiva va vor inconjura.
Mandru membru al Small Luxury hotels of the world, acest prestigious top al hotelurilor de tip boutique cu siguranta se va ridica la inaltimea asteptarilor.
Facilitatile, serviciile si localizarea in centrul istoric al orasului au determinat ca aceasta sa fie recomandat de catre TripAdvisor, Booking.com si Trivago cu calificative foarte bune.
In 2015 a primit certificatul de excelenta TripAdvisor si a intrat astfel in Hall of Fame castigand constant in ultimii 5 ani acest premiu.
In 2014 a castigat premiul de excelenta oferit de Booking.com, premiul pentru cel mai bun centru SPA oferit de catre asociatia hotelurilor din Grecia si premiul pentru cel mai bun hotel de business oferit de Trivago.

Localizare
Complexul detine o pozitionare excelenta, in imediata vecinatate a Orasului Medieval aflat sub patronajul UNESCO.
Poarta de intrare Amboise cat si Palatul Marelui Maestru se afla la cativa pasi de hotel iar commercial cu Cazinoul, numeroase magazine de lux si restaurante se afla de asemenea la 5 minute distanta.

Distante
- Plaja-> 850 m
- Aeroport-> 16 km
- Lindos -> 48 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului in centrul istoric al capitalei Rhodos Town face ca atractiile principale sa fie:
- orasul medieval aflat sub protectia UNESCO aflat la cativa pasi distanta
- muzeul de Arheologie
- portul Mandraki
- acvariul si cazinoul
- acropola si orasul Lindos

Atu-uri hotel
- situat intr-o oaza de vegetatie in centrul capitalei
- concept boutique hotel
- promotor al serviciilor de excenta

Facilitati
Hotelul va pune la dispozitie 2 restaurante si 3 baruri pentru a va pune la dispozitie cele mai bune produse, un centru Spa ce va poate destine prin numeroasele sale tratamente si proceduri.
2 Sali de conferinta sunt prezente pentru oaspetii ce doresc sa imbine afacerile cu relaxarea iar piscina inconjurata de sezlonguri, umbrelute si gradina luxurianta devine oaza preferata dupa o zi plina de vizite sau cumparaturi. De asemenea puteti opta pentru cazare doar cu mic dejun sau va puteti bucura de o delicioasa cina in fiecare seara alegand varianta de demipensiune.

Camere
Cele 30 de camere si 29 de suite ale complexului sunt luxos mobilate si dispuse pentru a va crea un spatiu relaxant si intim pe toata durata sejurului.
Toate camerele sunt spatiose si cu bun gust mobilate oferindu-va tot comfortul de care aveti nevoie.

Tipuri camera
-> Single Standard
-> Dubla Standard
-> Dubla Deluxe
-> Suite Superior
-> Junior Suite Standard

Dotari camera
Toate camerele ofera paturi queen size sau twin din cele mai bune materiale naturale, produse de toaleta de lux si internet WIFI inclus.
De asemenea toate camerele dispun de mini-bar, aer conditionat, TV satelit, radio, internet WIFI, telefon, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, halate si papucei, seif si se deschid intr-un balcon ce ofera frumoase vederi catre gradina, parc sau piscina.
Camera dubla deluxe prezinta un spatiu de cazare mai mare si uscator de par.
Suita superioara are spatii separate pentru living si dormitor, TV LCD in fiecare dintre camere, Jacuzzi si cabina de dus separata.
Dotarile junior suite-ului sunt similare cu cele ale suitei superioare insa privelistea difera, aceastea toate avand vedere catre zona arhelogica a orasului medieval.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.