Cere oferta Cere oferte
Vacante

Europa

3 stele

   Rhodes, Grecia

Paste in strainatate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Europa, Rhodes, Grecia

Localizare
Hotelul Europa este situat in centrul orasului Rodos vizavi de plaja Psaropoula, considerata a fi una dintre cele mai curate plaje de pe insula. Locatia sa ideala ofera acces facil catre toate punctele de interes din Rhodos. De asemenea, este situat foarte aproape de zona de restaurante, baruri, magazine si banci.

Distante
-> 500 m de centrul comercial Mandraki
-> 50 m de plaja
-> 15 km de aeroport
-> 600 m de casino
-> 500 m de Aquarium
-> 1.2 km de centrul vechi medieval

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24h, lobby, salon TV, aer conditionat, restaurant pentru servirea micului dejun, snack bar la piscina, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la plaja, internet corner, lift, acces internet wireless in spatiile comune, seif contra cost, birou de schimb valutar, centru inchirieri masini si motociclete, camera pentru bagaje, zona pentru fumat, express check-in/check-out, camera pentru nefumatori, magazine, terasa pentru plaja, fax, copiator, bar, cafenea, bancomat, birou de schimb valutar, spalatorie, magazin de suveniruri, billiard, camera de jocuri, activitati sportive precum canoe, water skiing, sporturi nautice, pescuit, diving, windsurfing, snorkeling, piscina exterioara, biblioteca.

Dotari camere
Camerele sunt dotate cu telefon cu linie directa, radio, baie cu cada sau dus, uscator de par, frigider, aer conditionat, birou sau masa cu scaune, acces internet wireless, seif contra cost, balcon cu vedere la mare sau la piscina.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.