Cere oferta Cere oferte
Vacante

ATRIUM PALACE

5 stele

   Kalathos, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ATRIUM PALACE, Kalathos, Grecia

Atrium Palace Thalasso and Spa Resort & Villas 5*

Localizare: Resortul se afla pe plaja din Kalathos, la 700 m distanta de satul Kalathos, si la 6 km de satul traditional Lindos cu acropolele sale istorice si viata de noapte vibranta.

Facilitati hotel: receptie 24/7, 6 piscine cu apa dulce exterioare, o piscina interioara, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscine si pe plaja, calculatoare cu internet, mini market cu suveniruri, presa internationala, magazine de bijuterii, serviciu de animatie, sala de fitness, facilitate pentru practicarea diferitelor sporturi precum baschet, volei, tenis de masa, tenis de camp, biliard, mini golf. Restaurante: SYMPOSIUM a restaurantul principal care serveste micul dejun si cina in sistem bufet suedez; ASTERIAS a restaurantul A la Carte aflat pe malul marii, POSEIDON- restaurantul A la Carte aflat la piscina si 4 baruri Amphition, Nautilus, Vista Mare, Cavaliere.
Facilitati pentru copii: loc de joaca, patururi, piscina interioara si exterioara, animatie ( pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani), serviciu de baby sitting la cerere. Spa AnaGenesis Thalasso Centre: tratamente cu alge marine, diverse tipuri de masaje si impachetari, coafor, make-up profesional, sauna, hammam, piscine incalzita cu apa de mare, hidro-masaj, aqua gym.

Facilitati camere: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele tipuri de camere: Double, Junior Suite, Family Suite cu vedere laterala sau directa la mare. Camerele Promotion au vedere la gradina. Camerele Double: 28 mp, uscator de par, aer conditionat individual, Tv cu programe prin satelit, mini bar (contra cost), seif, telefon, conexiune la internet, halate si papuci, facilitate pentru prepararea cafelei si ceaiului, balcon sau terasa. Junior Suite: 38 mp, au dotari similare cu cele ale camerelor duble, la acestea adaugandu-se o zona de relaxare si Jacuzzi. Family Suite: 40 mp, formate din dormitor cu zona de relaxare unde poate fi adaugat un pat sau canapea extensibila; Jacuzzi. Dotarile sunt similare cu cele ale camerelor double. Superior Suite: 60 mp, dormitor principal cu zona de relaxare, 2 bai, Jacuzzi. De asemena hotelul va pune la dispozitie si Deluxe Villa : o vila deosebita, 50mp, cu veranda complet mobila si piscina incalzita de 17 mp.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.