Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

HOTEL IBIS - DCS TEST

4 stele

   Avenue Haj Ahmed Charkaoui, Place De La Gare Rabat Agdal, Rabat

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL IBIS - DCS TEST, Rabat, Maroc

Descriere camere:
Dotari camera dubla standard: hotelul are 170 camere; un pat dublu sau doua paturi, birou de scris, TV,nu pot fi incluse paturi suplimentare, baie cu uscator de par, aer conditionat.

Descriere facilitati:
Facilitati hotel: restaurant, bar, cafenea, centru de afaceri, concierge, wi-fi gratuit, oficiu de schimb valutar, terasa, gradina, camera de bagaje, curatatorie, spalatorie.

Locatie:
Localizare: la 15 minute de plaja, aproape de Medina si de gara

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.