Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati HOTEL TURIST, Pucioasa

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Shower
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness Centre
Free Parking
Reception desk
Massage
Indoor Swimming Pool
Safety Deposit Box at reception
Facilities for persons with disabilities
Health treatments facilities

Descriere HOTEL TURIST, Pucioasa

Hotelul este situat in statiunea Pucioasa.
Hotelul Turist este situat in statiunea balneara Pucioasa, la 100 km de Bucuresti, pe DN 71, 21 km de Targoviste si 40 km de Sinaia.
Descriere camere:
Cu un total de 59 de camere, dintre care: 3 camere single, 53 camere duble cu 2 paturi si 3 apartamente (living si dormitor).
Dotari camere: TV cablu, baie cu dus sau baie cu cada (cabina de dus), telefon.
Descriere facilitati:
Hotelul dispune de restaurant propriu (capacitate 80 locuri), parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, terasa, piscina acoperita, baza tratament, teren sport mixt, sala fitness, sauna, masaj, camera
haloterapeutica.

In baza de tratament se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, bai cu apa minerala sulfuroasa in bazine sau cada aerosoli cu apa sulfuroasa si substante medicamentoase, hidroterapie, electroterapie, acupunctura laserterapie, reflexoterapie, gimnastica medicala si masaj, fototerapie.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Atractii turistice:
Casa Dobrescu - expozitie de etnografie si arta populara de la inceputul secolului XIX.
Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei. Check-in: 12:00; check-out: 12:00. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Turist, categoria 3*, in sistem meniu fix.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie HOTEL TURIST, Pucioasa