Cere oferta Cere oferte
Vacante

Preveza City (Preveza)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Preveza City (Preveza), Preveza, Grecia

Descriere: Acest hotel este ideal pentru cei care doresc sa-si petreaca vacanta intr-un cadru frumos, cu plaje frumoase, neatins. Unitatea cuprinde 3 etaje si un total de 51 de camere si ofera oaspetilor un mediu prietenos.
Localizare: Hotelul este situat in centrul orasului Preveza. Hotelul Preveza City se bucura de o locatie excelenta, la doar 800 de metri de coasta. Orasul Preveza este situat la 3 km de Aeroportul Aktio, la 800 de metri de coasta si la 200 de metri de portul Preveza.
Facilitati hotel: Lift, bar, restaurant si parcare gratuita.
Dotari camere: Aer conditionat, acces internet, TV, minibar, uscator de par, baie cu cada sau dus.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.