Cere oferta Cere oferte
Vacante

The Gold Bank

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Gold Bank, Praga, Cehia

The Gold Bank se află in Praga, la 12 minute de mers pe jos de Muzeul National din Praga, și are un bar și parcare privată. Acest hotel de 4 stele oferă un birou de turism și depozit de bagaje. Proprietatea oferă o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, un serviciu de concierge și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, dulap pentru haine, ibric electric, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat și baie proprie cu duș. La The Gold Bank, fiecare cameră include lenjerie de pat și prosoape. Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de The Gold Bank se numără Primăria, Ceasul Astronomic din Praga și Piata Centrului Vechi. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Vaclav Havel Praga, situat la 14 km de acest hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie The Gold Bank, Praga, Cehia