Cere oferta Cere oferte
Vacante

Ea Hotel New Town

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ea Hotel New Town, Praga, Cehia

EA Hotel New Town se găsește in Praga, la 5 minute de mers pe jos de Muzeul National din Praga și la 1,9 km de Podul Carol, și oferă cazare de 4 stele. Proprietatea se află la 2,9 km de Vyšehrad, la 3,5 km de Castelul din Praga și la 4,7 km de Catedrala Sf. Vitus. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere care includ aer condiționat, un birou, un ibric electric, un frigider, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu cadă sau duș. La EA Hotel New Town, camerele includ lenjerie de pat și prosoape. Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de EA Hotel New Town se numără Ceasul Astronomic din Praga, Piata Centrului Vechi și Primăria. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Vaclav Havel Praga, situat la 13 km de acest hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Ea Hotel New Town, Praga, Cehia