Cere oferta Cere oferte
Vacante

SUNSET RESORT

5 stele

   Pomorie, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SUNSET RESORT, Pomorie, Bulgaria

Localizare: luxosul complex de 5* consta in 5 aparthoteluri si 6 vile delux, pe o suprafata de 115 000mp si este chiar pe plaja statiunii Pomorie.


Facilitati complex: deschis in 2007 complexul are: 4 piscine exterioare, 2 baruri la piscina - pe o suprafata mai mare de 3500 mp.



Aparthotel Alpha:

Aparthotel Alpha are 7 etaje si este in partea de nord vest a complexului si dispune de lobby bar, receptie, 2 lifturi, restaurant Grill House cu terasa in aer liber, parcare subterana, cazare in apartamente cu unul si 2 dormitoare.



Aparthotel Beta

Beta are 6 etaje si este tot in partea de nord-vest a complexului,dispune de lobby bar, receptie, 2 lifturi, restaurant "Briliant" cu terasa in aer liber, bar de seara, parcare subterana, cazare in apartamente cu cunul si 2 dormitoare.



Aparthotel Sigma

- acesta este cel mai mare dintre toate, pe o arie de cca 50 000mp si consta in 13 etaje, situat chiar in mijlocul complexului. Dispune de: lobby bar cu receptie, 6 lifturi, lobby bar, 2 restaurante ce servesc mese tip bufet: Smaragd si Sapphire cub terase in aer liber, restaurant frantuzesc a la carte, salon de infrumusetare, magazine, sala de fitness, piscina interioara ( bazin semiolimpic), centrau SPA & welness, Vitamin bar, bowling si biliard, sala de conferinta (80 locuri ), cazare in apartamente cu unul, doua si trei dormitoare.





Aparthotel Delta - are 6 egtaje si este in partea nord-estica a complexului si are 2 cladiri, ambele cu receptie si lobby bar, cate 2 lifturi, un lobby bar cu terasa, restaurant astiac a la carte, magazin de patiserie vieneza, restaurant ce serveste mese tip bufet - Diamond, min club pt copii, sala multifuntionala pentru conferinte ( 500 locuri ), cazare in apartamente cu unul si 2 dormitoare.





Aparthotel Eta - are 8 etaje si este in partea nord-estica a complexului. Dispune de: receptie, 4 lifturi, lobby bar si restaurant italian a la carte cu terasa, cazare in studiouri si apartamente cu unul si doua dormitoare.


A1 – APT cu 1 dormitor: 50 м2, dormitor si living, kitchenette, TV, canapea extensibila, telefon, balcon sau terasa, baie cu dus sau cada, uscator de par, posibilitate inchiriere seif.

Capacitate cazare: 1 adult, maxim 2 adulti si 1 copil.


A2 – APT cu 2 dormitoare: 70 м2, 2 dormitoare (2 paturi suplimentare si 1 pat matrimonial), living, kitchenette, TV, canapea extensibila, telefon, balcon sau terasa, baie cu dus sau cada, uscator de par, posibilitate inchiriere seif.


Servicii contra cost:


Spa centre, restaurantul French, lobby bar; bowling, baby cot (5 EUR/zi); Internet – 1.50 EUR /ora


Capacitate cazare: min 2 adulti + 2 copii (2-14.99 ani); maxim 4 adulti + 1 copil.



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie SUNSET RESORT, Pomorie, Bulgaria