Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL PIATRA MARE, Poiana Brasov

Hotelul PIATRA MARE este o destinatie perfecta pentru d-voastra, oaspetii vor fi impresionati de frumusetile naturii, de confortul si stilul hotelului.
Hotelul PIATRA MARE este o destinatie perfecta pentru dumneavoastra, oaspetii vor fi impresionati de frumusetile naturii, de confortul si stilul hotelului. Pe langa restaurantele faimoase in toata lumea, varietatea de activitati in aer liber si vremea superba, va puteti bucura de ospitalitatea romaneasca specifica zonei. Hotelul Piatra Mare spera ca veti reveni intotdeauna cu placere !!!
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Piatra Mare, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, dejun si cina in sistem meniu "a la carte".

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL PIATRA MARE, Poiana Brasov

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness Centre
Free Parking
Massage
Indoor Swimming Pool
Bar
Minibar
Safety Deposit Box at reception
Facilities for persons with disabilities

Locatie HOTEL PIATRA MARE, Poiana Brasov