Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL CENTRAL PLAZA

Destinații în România
 | 
Orașe în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL CENTRAL PLAZA, Piatra Neamt, Romania

INFORMATII GENERALE
Pasind in hotel, patrunzi intr-un ambient modern si rafinat, unde armonia culorilor, stilul si eleganta cu care a fost innobilata noua constructie sunt organic legate cu grija permanenta pentru confortul oaspetilor si zambetul cald si natural al echipei de la Central Plaza.

DESCRIERE CAMERE
Central Plaza Hotel dispune de 155 de camere elegante si confortabile, decorate intr-un stil modern contemporan.
Toate camerele sunt dotate cu internet gratuit, sistem de acces electronic si sistem suplimentar de blocare a usilor, televiziune prin satelit, aer conditionat si incalzire controlate individual, televizor cu ecran LCD, cutie de valori, minibar, linie telefonica.
Decorata in tonuri calde de maro si bej, Camera Premier ofera o atmosfera relaxanta, cu toate facilitaile necesare pentru o calatorie de afaceri sau vacanta. Baia este dotata cu dus, uscator de par, halat si papuci de baie.
Camera Superior aminteste de confortul intim de acasa, armonizand odihna perfecta pe care ti-o da maiestuosul pat matrimonial cu privelistea incantatoare asupra orasului dezvaluita prin spatiul vitrat generos in care se oglindesc culmile Cozla si Pietricica.
Avand o suprafata generoasa Junior Suite inglobeaza, alaturi de spatiul de odihna, o zona de lucru moderna, cu birou, fotolii si internet wireless pentru turistii aflati in calatorie de afaceri.
Camera family este varianta ideala pentru familiile care calatoresc impreuna cu copiii, sau pentru o escapada cu prietenii oferind o formula unica de cazare: o camera dubla cu paturi separate impreuna cu o camera single cu pat confortabil, interconectate cu un hol comun.

SERVICII DE MASA
Restaurantele hotelului ofera preparate din bucataria traditionala si internationala.

FACILITATI EVENIMENTE
Central Plaza doreste sa ofere o noua dimensiune intalnirilor de business in Piatra Neamt.
Centrul de conferinte al hotelului dispune de 4 sali de diferite dimensiuni. Salile de conferinte sunt dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aer conditionat, internet gratuit. Oferta poate fi completata cu sistem audio - video, echipament IT (laptop, imprimanta).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL CENTRAL PLAZA, Piatra Neamt, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL CENTRAL PLAZA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL CENTRAL PLAZA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL CENTRAL PLAZA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL CENTRAL PLAZA?

La Hotel Central Plaza check-in-ul se face incepand cu ora 15:00. Check-out-ul se face pana in ora 12:00.

HOTEL CENTRAL PLAZA este potrivit pentru copii?

La Hotel Central Plaza copiii sunt bineveniti, insa nu sunt facilitati speciale pentru acestia. ;

HOTEL CENTRAL PLAZA accepta animale de companie?

La Hotel Central Plaza este permis accesul cu animale de companie, contra unei taxe.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL CENTRAL PLAZA?

La Hotel Central Plaza gasim ca facilitati restaurante diverse, bar, multiple sali de conferinta sau petreceri, dotari speciale pentru persoane cu dizabilitati. ;

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL CENTRAL PLAZA?

Nu exista optiunea de all inclusive la Hotel Central Plaza, insa poti achizitiona sejururi cu mic dejun inclus, cu demipensiune sau cu pensiune completa.

Exista parcare privata la HOTEL CENTRAL PLAZA?

Hotel Central Plaza dispune de parcare proprie, gratuita, fiind disponibile si statii pentru incarcare autovehicule electrice.

Locatie HOTEL CENTRAL PLAZA, Piatra Neamt, Romania