Vacante

The Old Phuket-Karon Beach Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Old Phuket-Karon Beach Resort, Phuket, Thailanda

Localizare:nbsp;The Old Phuket se afla la 5 minute de mers pe jos fata de plaja Karon, la 20 de minute de mers cu masina de plaja Patong, si la aproximativ 2,5 km de renumita statuie Phuket Big Buddha. Aeroportul International Phuket se gaseste la 1 ora de mers cu masina distanta.nbsp;

Facilitati hotel: The Old Phuket prezinta o combinatie de design thailandez traditional si modern. Pune la dispozitia oaspetilor sai 2 piscine in aer liber, 7 optiuni de luat masa (restaurant, pool bar, cafenele, etc.), serviciu de spalatorie, room service, shuttle bus, sala fitness, Kids Club, camera jocuri, parcare privata, birou de turism (rezervari excursii optionale). Turistii pot savura un mic dejun occidental de tip bufet la restaurantul Shark, celelate 3 restaurante servesc specialitati thailandeze si mediteraneene.nbsp;

Facilitati camere: Toate camerele sunt spatioase si luminoase, au balcon si sunt dotate cu TV (trasnsmisie prin satelit), seif, minibar, baie privata cu dus, cosmetice, umbrela si prosoape de plaja, telefon, uscator de par.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie The Old Phuket-Karon Beach Resort, Phuket, Thailanda