Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Khao Lak Bayfront Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Khao Lak Bayfront Resort, Khao Lak, Thailanda

Localizare
Hotelul este pozitionat la doar 11 minute de mers pe jos fata de plaja si la 15 minute cu masina fata de Parcul National Khaolak si cascada Lampi. Centrul orasului Khaolak se afla la o distanta de 3 km, iar Aeroportul International Phuket la o ora de mers cu masina.


Facilitati hotel
Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri in care se serveste atat mancare traditionala, cat si mancare europeana. Oaspetii hotelului se pot relaxa la Orchid Spa cu un masaj traditional, sau la cele doua piscine in aer liber, dintre care una este de dimensiuni mai mici, pentru copii.Facilitati camere
Hotelul are in compenenta sa 74 de camere de diverse dimensiuni, cu balcon privat, mobilate modern. Fiecare camera este dotata cu minibar, seif, TV prin saltelit, aparat de ceai si cafea. Toate camerele au internet WiFi.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.