Vacante

Andaman Cannacia Resort and Spa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Andaman Cannacia Resort and Spa, Phuket, Thailanda

Localizare: Andaman Cannacia Resort Spa se afla la 4 minute de plaja Kata, 20 de minute de plaja Patong si la 30 de minute de orasul Phuket. Aeroportul International Phuket este la 45 de minute de mers cu masina fata de hotel.

Facilitati hotel: terasa, gradina, 3 piscine, centru spa, sauna, sala de fitness, Wi-fi gratuit, camera de bagaje, parcare privata, schimb valutar, receptie 24/7, sala de conferinte, serviciu rent-a-car, shuttle bus ( transfer la plaja), pool bar.

Facilitati camere: Camerele sunt spatioase, mobilate in stil thailandez. Au balcon, minibar, baie privata cu dus/cada, uscator de par, cosmetice, umbrela, proasoape si papuci de plaja, minibar, TV cu transmisie prin cablu, aer conditionat, telefon, seif.nbsp;


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Andaman Cannacia Resort and Spa, Phuket, Thailanda