Cere oferta Cere oferte
Vacante

Grekis Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Grekis Hotel, Petalidi, Grecia

Grekis Hotel and Apartments este situat pe o plajă amenajată din satul tradițional Petalidi, in mijlocul unor plantații de măslini. Oferă unități de cazare cu vedere la mare. Facilitățile includ WiFi public gratuit, parcare subterană privată și un restaurant. Hotelul Grekis Apartments are mobilier elegant. Fiecare apartament oferă verandă sau balcon cu vedere la Golful Messinia și Muntele Taygetus. Acestea au ferestre din podea pană in tavan, aer condiționat, TV și chicinetă cu aragaz cu 2 plite și frigider. Grekis Hotel and Apartments se află la mai puțin de 1 km de piața principală a satului, unde oaspeții pot găsi taverne și magazine. Aeroportul Kalamata este la 20 km, iar transfer la aeroport poate fi aranjat la cerere.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Grekis Hotel, Petalidi, Grecia