Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

RESIDENCE L’OREE DES CIMES - SKI PASS INCLUS

4 stele

   Route Des Espagnols 73210, Peiseyvallandry

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere RESIDENCE L’OREE DES CIMES - SKI PASS INCLUS, Peisey-Vallandry, Franta

Residence L’Oree des Cimes este localizat in Peisey Vallandry – centrul domeniului Paradiski, chiar langa partia de ski.

Descriere camere:
Toate apartamentele sunt dotate cu: chicineta utilata cu plita ceramica, cuptor, masina de spalat vase, expresor de cafea Senseo, frigider; uscator de par in baie; TV cu ecran plat.
Apartament max 4 persoane: 35-40 mp; camera de zi cu pat extensibil de 2 persoane, 1 dormitor dublu, 1 baie
Apartament max 6 persoane: 45-60 mp; camera de zi cu pat extensibil pt 2 persoane, 2 dormitoare duble, 1-2 bai, WC separat, balcon
Apartament max 8 persoane: 60-80 mp; camera de zi cu pat extensibil pt 2 persoane, 2 dormitoare duble, o incapere tip cabina cu paturi suprapuse (recomandate pt copii 6-14 ani), 2 bai, WC separat, balcon
Apartament max 10 persoane: 85-100 mp; camera de zi cu pat extensibil pt 2 persoane, 4 dormitoare duble, 2 bai, WC separat, balcon

Locatie:
Paradiski este paradisul schiorilor, cu 425km de pârtii de explorat. 70% din domeniul schiabil se află la peste 2000m altitudine, având astfel garanţia zăpezii.
Informatii domeniu schiabil Paradiski:
http://paradiski.com/?lang=en ; https://skimap.org/data/1080/1910/1415032294.pdf

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.