Cere oferta Cere oferte
Vacante

Orchidea

3 stele

   Passo Del Tonale

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Orchidea, Passo Del Tonale, Italia

Descriere generala: Hotelul este condus de o familie si lucreaza chiar patronul insusi, familia se numeste Longhi. A fost recent construit, se afla la 20 m fata de drumul national, la un scurt drum pe jos fata de partia de schi. A fost construit in concordant cu stilul alpin, si este dotat cu: receptie, restaurant, sala de lectura, si sala TV, si un mare living cu pian ; Sali de fitness, camera de depozitare a echipamentelor de schi, parcare private.
Distanta fata de zona de ski: 250 m fata de PASSO TONALE-PONTE DI LEGNO SLOES, Statia de schi bus gratuit este la hotel.
Descrierea camerelor: toate camerele sunt spatioase, mobilate cu grija si cu gust, doatte cu baie private cu dus, uscator de par, telefon, Tv-satelit.
Tariful include : cazarea, masa cu demipensiune, autobuzul care duce catre partiile de schi.
Tarful nu include : bauturile, cina de revelion “Galla Dinner” : 35 euro/persoana/adult , copii sub 10 ani –GRATUIT, se plateste direct la hotel, fitness center card : (sauna, baie turceasca, kneipp) :35 euro/persoana pentru 6 zile de intrare – se plateste la fata locului, alte servicii neincluse in pret.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.