Cere oferta Cere oferte
Vacante

Milano

3 stele

   Passo Del Tonale

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Milano, Passo Del Tonale, Italia

Descriere generala: A fost complet renovat si este mobilat frumos si elegant. Intretinut de familia care detine acest hotel, situate intr-o zona linistita, intr-o zona tipic Montana inconjurat de peisaje natural foarte frumoase, aproape intersectia drumurilor catre partiile de schi. Dotat cu: receptie, lounge, sala TV , restaurant, lift, bar si parcare privata.
Distanta fata de zona de ski: 7 km fata de PASSO TONALE-PONTE DI LEGNO SLOPESsi 12 km fata de FOLGARIA MARILLEVA SLOPES. Serviciu gratuit de schi bus de la hotel.
Descrierea camerelor: Toate camerele sunt spatioase, mobilate modern cu bai mari cu uscator de par, telefon, alarma desteptatoare, TV- satelit, seif, majoritatea cu balcon .
Tariful include : cazarea, masa cu demipensiune, sala de fitness si centul wellness, autobuzul care duce catre partiile de schi.
Tariful nu include : bauturile, cina de Craciun “Gala Dinner”- se achita obligatoriu la fata locului : 20 euro/persoana/adult, GRATUIT pentru cupii sub 11 ani, cina de Revelion – se achita obligatoriu la sosire : 30 euro/persoana/adult, GRATUIT pentru copii sub 11 ani, alte servicii neincluse in pret.
Alte suplimente de achitat la fata locului – Obligatoriu :
*Depozit pentru K-card : 5 euro/skipass

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.