Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRAN BAITA

3 stele

   Passo Del Tonale

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRAN BAITA, Passo Del Tonale, Italia

Descriere generala: Hotelul este construit in stil modern, confortabil si rafinat, situate intr-o zona linistita, la 400 m fata de partia de schi principala. Hotelul este condus direct de prorietari care sunt acolo pe toata periada sezonului de schi; dotat cu receptie, restaurant, bar, lift ,sala de fitness, sauna, parcare private gratuita, camera de echipamente de schi, garaj, servciu de schi bus de la hotel.
Distanta fata de zona de ski: 400 m fata de FOLGARIDA – MARILEVA SLOPES, in conexiune cu MADONNA DI CAMPIGLIO SLOPES, serviu gratuit de schi bus direct de la hotel.
Descrierea camerelor: toate camere au baie private cu dus, TV-satelit, seif, telefon si uscator de apr.
Tariful include : cazarea, masa cu demipensiune, sala de fitness si centul wellness,Cina de Revelion, autobuzul care duce catre partiile de schi.
Tariful nu include : bauturile, inchirirea meselor de billiard, solariul, garajul acoperit, alte servicii neincluse in pret.
Alte suplimente de achitat la fata locului – Obligatoriu :
*Depozit pentru K-card : 5 euro/skipass
SKIPASS INCLUS : in perioada : 01.12.2012 – 21.12.2012 si 03.04.2013 – 14.04.2013

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.