Cere oferta Cere oferte
Vacante

Yoyita Suites Aruba

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Yoyita Suites Aruba, Palm Beach, Aruba

Cu vedere la piscină, Yoyita Suites Aruba oferă cazare cu patio, la mai puțin de 1 km de Palm Beach. Această pensiune are piscină privată, grădină și parcare privată gratuită. Pensiunea are facilități pentru oaspeții cu dizabilități.

Toate unitățile au aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Avand baie privată cu cabină de duș și uscător de păr, unitățile de la pensiune oferă oaspeților și WiFi gratuit, iar unele camere de aici au terasă. La pensiune, toate unitățile au lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot profita de vremea caldă cu facilitățile de grătar ale proprietății.

Hadicurari este la mai puțin de 1 km de pensiune, iar Malmok este la 17 minute de mers pe jos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Regina Beatrix, situat la 9 km de Yoyita Suites Aruba.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Yoyita Suites Aruba, Palm Beach, Aruba