Cere oferta Cere oferte
Vacante

Tuscany Residence

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Tuscany Residence, Palm Beach, Aruba

Oferind un balcon cu vedere la grădină, o piscină in aer liber și o grădină, Tuscany Residence Aruba se află in Palm-Eagle Beach, aproape de Hadicurari și la 1,4 km de Palm Beach. Această proprietate oferă acces la o terasă, parcare privată gratuită și WiFi gratuit. Oferind camere de familie, această proprietate oferă oaspeților și o zonă de picnic.

Unitățile de la complexul de vile au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu servicii de streaming, bucătărie, zonă de luat masa, cutie de valori și baie privată cu cabină de duș, halate de baie și păr. uscător. De asemenea, există o mașină de spălat vase, un cuptor și un cuptor cu microunde, precum și un aparat de cafea și un fierbător de apă. La complexul de vile, toate unitățile sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Malmok este la 1,6 km de vilă, iar terenul de golf Tierra del Sol este la 3,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Regina Beatrix, situat la 9 km de Tuscany Residence Aruba.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Tuscany Residence, Palm Beach, Aruba