Cere oferta Cere oferte
Vacante

Tierra del Sol Resort & Golf

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Tierra del Sol Resort & Golf, Palm Beach, Aruba

Inconjurat de 600 de acri de natură nealterată, in punctul pitoresc de nord-vest al Aruba, comunitatea Tierra Del Sol Resort & Golf oferă un teren de golf de campionat PGA cu 18 găuri, 2 restaurante și un centru spa.

Case mobilate elegant, care oferă bucătărie completă, living/sufragerie și piscine private cu mobilier de terasă. Pe langă aer condiționat, acestea au vedere la terenul de golf, la natura inconjurătoare sau la Marea Caraibelor.

Oaspeții se pot bucura de utilizarea centrului spa de la Tierra del Sol. Salonul de infrumusețare cu ingrijire completă, piscina Clubhouse și cada cu hidromasaj, precum și 2 terenuri de tenis iluminate. Sunt disponibile servicii de concierge pentru a programa numeroase activități in apropiere.

Două restaurante de la Tierra Del Sol Resort & Golf servesc preparate din bucătăria internațională, iar oaspeții se pot bucura de un cocktail tropical la barul de la piscină.

De asemenea, este asigurată securitatea 24 de ore.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Tierra del Sol Resort & Golf, Palm Beach, Aruba