Cere oferta Cere oferte
Vacante

Playa Linda Beach Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Playa Linda Beach Resort, Palm Beach, Aruba

Acest complex de pe malul mării are o piscină in aer liber, un centru de fitness și un centru de fitness. Playa Linda Beach Resort este situat in Palm Beach și oferă terenuri de tenis și club pentru copii.

Suitele vă oferă o bucătărie complet utilată, cu cuptor cu microunde, cuptor și frigider, in timp ce fiecare studio are o chicinetă mică. Baia privată are cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

La Playa Linda Beach Resort veți găsi o varietate de restaurante și baruri, precum și un centru de afaceri. Alte facilități oferite de complex includ magazin universal, birou de turism și parcare gratuită.

Acest complex este la 3 km de Eagle Beach și la 12 km de Aeroportul Internațional Regina Beatrix.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Playa Linda Beach Resort, Palm Beach, Aruba