Cere oferta Cere oferte
Vacante

Palm Beach Retreat

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Palm Beach Retreat, Palm Beach, Aruba

Palm Beach Retreat se află la doar cațiva pași de Palm Beach Strip și de Palm Beach Plaza Mall. Oferă o piscină mare in aer liber, un bar cu autoservire și o masă de biliard. Suitele includ Wi-Fi gratuit.

Fiecare suită cu aer condiționat de la Palm Beach Retreat este prevăzută cu TV prin cablu. Toate camerele in stil tradițional includ frigider și facilități pentru prepararea de cafea, iar unele oferă o bucătărie complet utilată.

Oaspeții pot găti la facilitățile de grătar ale hotelului de langă piscină sau pot savura băuturi și gustări la bar. Servicii de ingrijire a copiilor și facilități de spălătorie sunt, de asemenea, disponibile la cerere.

Proprietatea este la mai puțin de 1 km de High Rise Hotels and Casinos. Aeroportul Reina Beatrix și centrul orașului Oranjestad sunt la 15 minute de mers cu mașina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Palm Beach Retreat, Palm Beach, Aruba