Cere oferta Cere oferte
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Movida Inn, Palm Beach, Aruba

Oferind WiFi gratuit, o terasă la soare cu piscină, grădină și facilități de grătar, Movida Inn Aruba se află in Palm-Eagle Beach. Cu vedere la piscină, această unitate de cazare oferă un patio. Oaspeții pot accesa apartamentul prin intrare privată.

Unitățile de la complexul de apartamente includ aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată cu uscător de păr, duș și articole de toaletă gratuite. De asemenea, sunt disponibile un cuptor cu microunde, un prăjitor de paine și un frigider, precum și un aparat de cafea și un fierbător de apă. La complexul de apartamente, unitățile sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Punctele de interes populare din apropierea apartamentului includ Palm Beach, Hadicurari și Malmok. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Regina Beatrix, situat la 9 km de Movida Inn Aruba.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Movida Inn, Palm Beach, Aruba