Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aruba Beach Villas

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aruba Beach Villas, Palm Beach, Aruba

Aruba Beach Villas oferă vedere la Palm Beach și la Marea Caraibelor. Oferă WiFi gratuit și vile și studiouri cu aer condiționat.

Fiecare vilă și studio Villa Aruba Beach are o terasă cu vedere la plajă sau la grădină. Acestea au bucătărie sau chicinetă complet utilată, cu aparat de cafea, frigider și blender și baie privată cu duș sau toaletă.

Proprietatea oferă prosoape de plajă și facilități de grătar. Oaspeții pot face snorkeling, windsurf sau scufundări in imediata apropiere a Aruba Beach Villas.

Restaurante care servesc mancăruri internaționale și specialități locale sunt la cațiva pași. La mai puțin de 10 minute de mers pe jos se găsesc o varietate de baruri și un centru comercial.

Sanctuarul de păsări Bubali este la 5 km, iar Aeroportul Internațional Reina Beatrix este la 20 de minute de mers cu mașina de proprietate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Aruba Beach Villas, Palm Beach, Aruba