Cere oferta Cere oferte
Vacante

NAUTILUS

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NAUTILUS, PESARO, Italia

Localizare: 20 m fata de plaja, 2 km fata de centrul orasului, 24 km fata de aeroportul din Rimini
Facilitati hotel: 2 lifturi, receptie 24h, sala de bagaje, staff vorbitor de limba engleza, piscina, aer conditionat, garaj, serviciu de babay sitting, mini club si loc de joaca pentru copii, sala TV, acces internet, biblioteca, bar si restaurant.

Facilitati camera: decorate in alb si albastru, dotate cu aer conditionat, cu vedere la mare si balcon, telefon, TV-sat, uscator de par, mini frigider. Pagina internet:www.edenhotels.it

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.