Vacante

Maistrali

3 stele

   Parga

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Maistrali, Parga, Grecia

Hotel Maistrali - Parga

Prezentare oficiala hotel:
www.hotelmaistrali.gr

Localizare: Hotelul Maistrali este alegerea perfecta pentru o vacanta cosmopolita, avand o pozitie privilegiata, chiar in inima Pargai, la numai 50 m de plaja Kryonei si foarte aproape de port.

Facilitati hotel: Hotelul ofera camere cu un decor unic si mansarde romantice, distins pentru serviciile sale de calitate cu premiul Q Label. Atmosfera prietenoasa si personalul dedicat sunt garantia unei vacante memorabile.
Barul, deschis de dimineata pana seara tarziu, serveste bauturi racoritoare, fresh-uri, espresso si cocktail-uri delicioase. Micul dejun se poate servi in incinta barului sau la mesele aranjate chiar in gradina hotelului. Hotelul dispune de receptie deschisa 24 de ore, camera de bagaje, parcare, zona de lounge, bar, terasa cu vedere la gradina, wi-fi, camere pentru persoanele cu dizabilitati.

Facilitati camere: Toate camerele dispun de balcon, baie, wi-fi, minibar, TV, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par. Balcoanele ofera vedere la insulita Panagia si la Castelul Venetian.
Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.