Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERELIK

   Pamporovo, Bulgaria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere PERELIK, Pamporovo, Bulgaria

Localizare: Hotel Perelik 3* este chiar in centrul statiunii. Cazare: Hotelul dispune de 164 de camere duble, 8 single, 31 apartamente si 9 triple dotate cu radio, telefon, Tv prin canlu, minibar, baie cu wc si cada. Facilitati Hotel: restaurant clasic, restaurant italian, taverna, sky bar, disco club, piscina interioara, fitness, bowling, biliard, centru SPA cu solar, sauna, masaj, proceduri cosmetice si de coafor, parcare pazita, garaj, centru de shopping, 4 sali de conferinta si un tunel catre hotel Orlovets. GRATUIT: accesul la piscina interioara, fitness, sauna, transfer la skilift si inapoi, depozit pt echipamnetul de ski. Observatii: All Inclusive Flexy include ski pass ziua + noapte gratuita de ski ( pana la ora 22 :00 in functie d eprogram ), numarul de zile in care este inclus ski pass este egal cu numarul noptilor din sejur, ski pass-ul se poate folosi jumatate de zi : in ziua sosirii si a plecarii, la un sejur de 2 -3 nopti - 1 noapte gratuita de ski, la sejur de 4 -5 nopti - 2 nopti se ski , la sejur de 6 -7 nopti - 3 nopti de ski gratuite, noaptea gratuita de ski este posibila in ziua de dupa check in si in zilele urmatoare si poate fi oprita datorita anumitor evenimente. Ski pass-urile sunt nominale, au si poza turistilor si se primesc la hotel la centrul de informatii.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.